Help je mee?

Met de huidige ontwikkelingen rondom het corona-virus zijn wij helaas genoodzaakt de fysieke deuren van ons restaurant eventjes te sluiten. Maar: we laten ons niet kennen! Help jij ook mee? 🙂 Speciaal voor deze periode bieden wij via onze website het volgende aan:

1) De Positieve Energie Box! | €19,95 [Leverbaar vanaf 6 april]
Omdat iedereen wel een beetje positieve energie kan gebruiken! Wat vind je in de box?
– Zes overheerlijke verse huisgemaakte brownies 🍫
– Twee waardebonnen voor een kop koffie of thee voor wanneer wij weer open gaan 
– Een leuke persoonlijke boodschap van 1 van onze Kanjers 📝

De box is te koop voor 19,95 euro. Hiervan zullen wij 1-, euro per box doneren aan de Voedselbank Woerden! Ook zullen we bij elke 25 verkochte boxjes een heerlijke lunch bezorgen bij een zorginstelling in Woerden. Onze kanjers schrijven de kaartjes thuis, de koks zijn op gepaste afstand aan het bakken, en de rest van het (bezorg)team houdt zich strikt aan alle voorwaarden van het RIVM.

2) Brownie in a jar | €7,50
Onze overheerlijke brownies maak je nu ook heel makkelijk zelf thuis! Je hoeft alleen eieren en boter toe te voegen. Gegarandeerd bakplezier, maar het opeten is natuurlijk nog veel leuker… 🙂

3) Cadeaubonnen | Bedrag naar wens
Koop nu een cadeaubon, en geniet straks als we weer open zijn van een heerlijke lunch, kop koffie met taart of high tea in ons restaurant of op ons terras!

Via onderstaand formulier kun je aangeven welke items je graag wenst te ontvangen, en dan zorgen wij er voor dat het zo snel mogelijk jouw kant op komt. Natuurlijk ook heel leuk om weg te geven als cadeautje! Afhalen is ook mogelijk, in overleg. Betaling zullen we regelen via een tikkie.

Namens het hele team van Brownies&downieS Woerden: dankjewel voor je hulp, dat waarderen we enorm! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in ons restaurant.